Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

10 procent av startvikten!

— I samarbete med ViktVäktarna —

I onsdags var det dags för mitt besök hos ViktVäktarna och min härliga coach igen. I och med att jag ska ha mensen denna veckan så hade jag inga större förhoppningar på vad vågen skulle visa. Jag hoppas givetvis som jag alltid gör, att det inte var plus på vågen. Men jag hade i alla fall minskat på mina centrimetrar sen förra mätningen för fyra veckor sen.

Förra veckan stod jag still och med tanke på mina -10.2 kilo på sex invägningsveckor så var det mer än välkommet. Jag vill gärna att kroppen ska hinna med i den takten som jag går ner, för att inte falla tillbaka till gamla dåliga vanor. Så att det var +/- förra veckan var bara skönt, för då kunde jag ta tid till att verkligen komma in i mitt nya tänk.

Så hur gick då veckans vägning? Blev det plus eller blev det minus? Nedan kan ni se vägningen från förra veckan samt från denna veckan.

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 6 (17 oktober 2018): 108.1 kilo /-10.2 kilo

Invägningsvecka 6!

Invägningsvecka 7 (24 oktober 2018): 106.5 kilo /-11.8 kilo

Invägningsvecka 7!
Invägningsvecka 7!

Så med ett resultat på – 1.6 kilo sen förra veckan, har jag på sju invägningsveckor gått ner 11.8 kilo! Inte nog med att det var minus på vågen, jag har även under sju veckor lyckats gå ner 10 % av min startvikt sen starten. Två ynka hekton från min fjärde stjärna men den tar jag nästa vecka på vägningen då. Så målet inför nästa veckas vägning och möte är att ha gått ner minst 0.2 kilo! Men det klarar jag väl eller vad tror ni?

17 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.