Samarbete | Sponsrade inlägg

Adventskalender 2018!

— Betalt samarbete med Adventskalendern.se —

Det börjar sakta med säkert att närma sig decembermånad och då är det givetvis dags för alla härliga och framförallt roliga adventskalendrar att få komma fram. För det är faktiskt inte bara ens barn som kan få nöjet med att ha en adventskalendern. Idag finns det mängder med olika företag som faktiskt inriktar sig till oss vuxna med. För vem minns inte känslan från när man var liten och såg framemot att varje morgon få öppna ett paket eller en lucka på sin kalendern? Jag minns den där känslan och jag kan se den i min dotters ögon varje morgon när hon väcks under december.

Och nu kan du faktiskt också få känna den där känslan. Jag själv kommer inte ha någon egen adventskalender i år och jag har heller ingen sambo att skämma bort med en adventskalender men däremot så älskar jag att tipsa er läsare om lite roligheter och varför inte då börja längta till december och räkna ned till julafton?

Genom adventskalendern.se kan man enkelt hitta olika typer av adventskalendrar. Allt från barn men även till oss vuxna. För är det någon mer än jag som älskar att öppna paket och förlänga julkänslan under nästan hela december?

Hos adventakalendern.se hittar du snabbt och smidigt adventskalender för den vuxne och jag kan garantera att du snabbt hittar något som passar personen i fråga genom deras sida.

Vad sägs om en kalender för lakritsälskaren eller varför inte en kalender för kaffeälskaren? Du kan till och med hitta kalendrar som passar dig och din partner som ni gemensamt kan öppna och få glädje av. Att få dela den där nyfikenheten under december fram till jul är ju helt underbart. Jag hade verkligen älskat att få dela den upplevelsen tillsammans med min partner.

Jag längtar verkligen tills det är dags att börja julpynta, ha en massa adventsmys, ordna med adventskalender för dottern, som jag givetvis kommer spana in genom Adventskalendern. Julen ska vara en mysig och härlig tid och då kan man lika väl börja redan den första december och verkligen komma in i rätt stämning. 

Så jag tycker att du precis som mig, ska spana in deras hemsida och hitta en härlig kalender till fin partner, till dig själv eller varför inte en gemensam till er båda så ni får en riktigt härlig decembermånad med massa förväntan och framförallt en massa härlig glädje! God Jul – lite så här i förtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.