Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Hipp hipp hurra!

Igår fyllde hon år, igår blev hon en stor tjej på tre år. Jag själv kan inte riktigt förstå var tiden har tagit vägen sen den där oktoberdagen 2015. Den där dagen när jag åkte in på kvällen till jourvårdcentralen och trodde på riktigt att läkaren hade tagit starka tabletter när hon tyckte sig känna en rumpa framtill när hon tryckte på magen. Jag trodde inte heller på läkaren när hon trodde att en förlossning var startad och att det var dags att föda. De första orden som kom ut ur munnen var ”jag har ingen barnvagn”.

Tänk att jag sen den där oktoberkvällen 19:46 har fått vara mamma till hon som förgyller mitt liv och vardag dagligen. Hon fyller det med trots och raseriutbrott men också med en massa ovillkorlös kärlek, kramar, pussar och en massa kloka små ord som dagligen väger upp den där trotsen. 

Ibland förundras jag över hur så mycket klokt kan komma från en så liten person. Hon har så himla bra svar på allt man frågar henne och att få se hennes utveckling från dag till dag imponerar på mig. Att se henne växa upp och bli en stark tjej är mitt mål här i livet. Hon ska få en trygg uppväxt och hon ska få utvecklas precis som hon vill.

Igår firades hon av delar av släkten samt hennes ena gudmor och dagen blev så himla perfekt. Då Tuva-Li är helt inne i Frost, så gick givetvis temat i Frost och presenterna återspeglade Frost väldigt mycket. Tack till er som tog sig tiden att komma och fira henne igår, ni har alltid en speciell plats i vårt hjärta men speciellt hos Tuva-Li. Nedan kommer lite bilder från kalset, allt från dekorationer som vi har fått från festligheter.se men också bilder på fikabordet och tårtan.

Givetvis dekorerat i Frostfärger!
Mördegskakor som snöflingor, dekorerade med ljusblå kristyr!
Miniblåbärsmuffins, spritsade med en creme cheese frostig!
Nyfiken på tårtan!
Givetvis med Elsa, Anna och Olof på!
Världens finaste treåring!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.