Inredning,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Renovering av ett leksakskök!

Äntligen är jag klar, efter många dagars målande, fix med dekorplast, många lager sprayfärg, så fick jag idag efter jobb äntligen ihop Tuva-Li’s leksakskök från IKEA. 

Köpte det för ett par veckor sen på en köp- och säljsida och har alltid känt att färgerna inte passar in hos oss här hemma, speciellt inte på hennes rum som går i rosa & vitt. Därför bestämde jag mig redan när jag köpte köket att det skulle göras om det vårt eller rättare sagt hennes eget.

Färg hade jag hemma så det jag fick handla hem var dekorplasten samt sprayfärgen. Totalt för hela renoveringen inklusive köket, så slutade summan på exakt 400 kronor. Perfekt summa när man ska göra om ett kök. Hade jag gått & köpt ett helt nytt kök på Ikea så hade bara det kostat 700 kronor. Så är ni sugna på att renovera leksakskök, rekommenderar jag er att kolla på köp- och säljsidor först och främst. 

Så hur blev då köket efter min lilla touch-up? Scrolla ner i inlägget för att se alla bilder!

Före!
Måla måla måla..
Underskåpet färdigt!
Färdiga resultatet!
Färdiga resultatet!
Färdiga resultatet!
Älskar kombon av vitt, guld & marmor!
Så himla nöjd!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.