Allmänt

Förlåt för tystnaden!

Denna tystnaden alltså!

Jag har verkligen varit sämst på att uppdatera bloggen den senaste tiden, men jag har inte känt för att skriva. Jag har inte vetat vad jag ska skriva om. Istället har jag lagt fokus på Instagram, så den har blivit flitigt uppdaterad den senaste tiden. Jag lovar att jag så smått ska börja blogga igen, har tänkt ordna med lite tidsinställda inlägg som får komma upp när jag jobbar om dagarna och så får jag uppdatera bloggen om kvällarna när Tuva-Li har somnat.

Mycket har hänt sen sista uppdateringen. Jag har fått förlängt till nästa år på jobb, det är tjugo arbetsdagar kvar innan jag och Tuva-Li tar fyra veckors gemensam ledighet, jag sköter ViktVäktarna men är nere i en liten svacka. Mycket att skriva om med andra ord men de tar vi i enskilda inlägg för att detta inte ska bli en hel roman för er att läsa. Tuva-Li vaknade för ett tag sen och hon ligger och spelar lite spel på sin iPad och jag passar faktiskt på att uppdatera här lite snabbt innan frukosten ska fixas.

Idag kör vi ut till min mamma och hennes man och spenderar lördagen där! Solen skiner och det ska bli varmt, så då känner jag inte för att sitta i en varm lägenhet och inte göra något med Tuva-Li. Hemma hos mon mamma har hon en trädgård att springa i, sitt lektält att leka med och en pool att bada i. Jag ska passa på att få lite solstrålar på kroppen tänkte jag, så man får en bra grund innan semestern.

Som sagt ett snabbt inlägg nu på morgonen men jag lovar bättring och senare under dagen kommer där en ny liten uppdatering härinne! Ha en fortsatt fin morgon så länge, så hörs vi lite senare. Kramar!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.