Allmänt

Grattis till. . . mig!

Grattis till mig!

Jag vet att det har varit dåligt med uppdatering men jag lovar att bättra mig. Jobb, Tuva-Li och vardagsbestyr har gått före och kommer fortsätta gå före men jag ska hitta de där små stunderna för att hinna uppdatera med, jag älskar ju att blogga och skriva och förmedla saker till er som läser. Men nog om det nu, blir en snabb liten uppdatering innan jag kryper ner under täcket.

Som rubriken lyder så är det min födelsedag idag. Jag har lyckats att fylla 29 år, ett steg närmre trettio. Det känns som en vanlig dag men jag har verkligen blivit så överraskad idag. Av kollegorna i klassen på jobb fick jag en tomatplanta med hjärtformade tomater. Efter jobb hämtade jag upp Becka för hon skulle med mig och Tuva-Li till Väla, när hon kommer ut till bilen så har hon en otroligt fin bukett med rosor och pioner från henne och Linus. Jag blev så himla överraskad att ögonen tårades – tusen tack igen fina ni.

När vi kom hem från Väla nu ikväll så blev jag ännu en gång så chockad och rörd över vilka underbara personer som finns i mitt liv! När jag öppnade hissdörren stod där en stor inslagen bukett. Ännu mer rörd blev jag när jag öppnade pappret och läste vem det var ifrån, underbara Cissi, tänk vad sociala medier kan föra samman människor – jag älskar dig min fina vän! 

Jag fattas egentligen ord över hela dagen. Fantastiska personer som har grattat via sms, samtal, Facebook, Instagram och liknande. Ni är verkligen underbara hela högen och jag älskar er allihopa!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.