PT via mobilen!

PT via mobilen!

30 april 2018 3 av Sofia Werlin
— Betalt samarbete med PTLagetOnline.se —

Personlig coachning genom mobilen!

Jag har gymkort, men jag hinner inte utnyttja det fullt ut så som jag skulle vilja. För att få ut mer av min träning och kosten jag äter, har jag fått chansen att i samarbete med PT-Laget få testa deras tjänst under en månad. Jag är verkligen peppad på att se vad det kommer att bli för skillnad på träningen och vilken inverkan det har på vågen- och måtten.

När du väljer att bli medlem hos PT-Laget så får du tillgång till skräddarsydda träningsprogram, dessa uppdateras var tredje månad för att du ska kunna utveckla dig. Alla övningar du får tilldelade kommer i bild, text och videoform, för att du enkelt ska kunna se hur man utför den specifika övningen. Du får även ett skräddarsytt kostprogram med bilder, text och mängden livsmedel du får välja bland. Du har även möjlighet att föra dagbok varje dag och även se din utveckling i bilder och genom statistik.

Och du kan enkelt genom appen chatta direkt med din PT. En gång i veckan stämmer ni av hur det har gått och du kan närsomhelst ställa dina frågor. Detta jag har nämnt ovan är bara en del av det du får tillgång till genom PT-Laget. 

Jag ser verkligen framemot att se vad appen och min PT kan hjälpa mig med! Mina mål är att nå min trivselvikt på 72 kilo men även att stärka kroppen efter förlossningen med Tuva-Li men också för att stärka kroppen, då jag dagligen har tunga lyft på jobb. Tillslut tar kroppen stryk och det ska min kropp inte göra!

Skulle du själv vilja testa på PT-Laget? Om du uppger koden ”Sofia50”, så får du 25 % rabatt på din första månad hos PT-Laget. Jag lovar att uppdatera er om någon vecka kring hur allt går och hur det känns i kroppen!