Allmänt

Sjukstuga.. igen!

Får vi vara friska snart?

Jag har varit krasslig sen helgen, har en himla hosta och jag är täppt i näsan. Som om inte det räckte så blev jag väckt strax efter elva igårkväll av att Tuva-Li var jätteledsen. Hörde att hon hostade till och sen var sängen täckt av kräk. Så det var bara att ta in henne på toaletten, av med alla sängkläder, sanera madrassen och sängstommen. Hela matten har fönsterna fått stå öppna på hennes rum för att vädra ut lukten. Rätt glad att jag är så pass täppt i näsan så man slapp lukten.

Så idag och imorgon håller vi oss hemma och vabbar. Jag håller tummarna för att där inte kommer mer kräk. Hon har ätit två mackor och har än så länge fått behålla dem. Sängkläderna tvättas så de inte ligger och blir äckliga. Sköljde av dem i duschen direkt igår men jag vill ändå tvätta upp det direkt. Vita lakan är inte så fina att ha fläckar på!

Jag är ärligt talat lite trött på detta vabbandet nu, jag tycker faktiskt att vi ska få vara friska nu en längre period och inte vara sjuka varje månad. Sen vet jag att i och med hennes förkylningsastma, så är hon extra känslig och utsatt då immunförsvaret är sämre. Vi får hoppas att våren- och sommaren håller bacillerna borta, för jag tycker så synd om henne!

I och med att jag vabbar, så ska jag passa på att fixa med inbjudan till SPA-eventet när Tuva-Li vilar! Hade varit skönt att få den klar och uppladdad på bloggen, så man redan nu kan börja ta emot intresseanmälningar. Vet att många är intresserade och därför tycker jag att det är bättre att lägga inbjudan så fort som möjligt. Jag hoppas att jag kommer få se ditt namn bland intresset!

Nu ska jag springa till tvättstugan och hänga upp sängkläderna på tork! Vi hörs lite senare igen. Kram kram fina du!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.