Tack men nej tack!

10 april 2018 11 av Sofia Werlin

Slut med att vara en klagomur!

Jag har bestämt mig för att numera inte vara någon som folk kan komma och beklaga sig hos. Har man problem med något eller någon, ta det då med personen det gäller och inte med en massa runt om. Jag får tyvärr känslan av att jag enbart är någon som passar att beklaga sig hos när andra personer gör fel och från och med nu är det stopp på det. 

Nu säger jag inte att släkt, vänner och bekanta inte får lov att komma till mig med sina problem, givetvis kommer jag att lyssna och ge råd men när det kommer till rent skitsnack rent ut sagt, så tänker jag inte lyssna mer. Jag tänker inte ägna tid åt att komma med tips och tankar, som sedan ändå inte lyssnas på. Så tack men nej tack, använd inte mig som någon klagomur mer, det tar för mycket av min energi!

Nu fick jag det ur mig!

Och strax ska jag natta Tuva-Li här hemma. Hela dagen idag har gått i ett vakuum. Jag har varit förkyld, haft ont i halsen och haft en himla hosta sen i helgen som fortfarande inte har gett med sig. Imorse var det kämpigt att gå upp ur sängen, men tillslut kom jag upp och Tuva-Li blev lämnad på förskolan och jag körde till jobb. Det har ärligt talat varit segt att jobba med detta i kroppen idag men jag har bitit ihop, jag hoppas att det är en kombo av vanlig förkylning och pollenallergi, dags för den tiden nu.

När jag har nattat Tuva-Li sen så ska jag sätta mig och planera inbjudan till SPA-eventet i höst. Jag har ju redan lagt ut ett save the date-inlägg som en liten försmak av det hela. Hade tänkt lägga ut inbjudan i slutet av april men blir jag klar med inbjudan redan ikväll så kommer den upp redan imorgon, förhoppningsvis! Ni får helt enkelt hålla koll här i bloggen.

Nu ska här borstas tänder, fixas välling och natta en trött dotter. Uppdaterar inte mer ikväll utan vi hörs imorgon, kram på dig och sov så gott sen!