Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka elva!

Elva veckor sen start!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen elva veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka elva och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 102.6 (– 1 kg)
Förändring totalt: – 10.4 kilo

T I O  K I L O!
Jag är så galet stolt över mig själv, att jag på elva veckor har klarat av att gå ner strax över tio kilo. Det är cirka ett kilo på vecka, vilket för mig är en helt okej och sund viktnedgång. Hellre att det går sakta och långsamt så man bibehåller sina nya vanor och sin nya livsstil.

Just nu ligger Tuva-Li och har nyss vaknat sidan om mig! Hon har de senaste dagarna kommit in till mig runt fyra tiden på morgonen. Så länge hon somnar i sin säng och sover där ett tag, så klagar jag inte! Nu ska vi fixa oss inför jobb och förskola, hörs senare, kram kram!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.