Samarbete | Sponsrade inlägg

Loddo.se – marsboxen

Alltid lika spännande!

Tidigare idag var jag och hämtade ut min box från Loddo, det är alltid lika spännande att få se vad innehållet i boxen kommer att vara. Som vanligt var det väldigt användbara saker i månadens box, Tuva-Li fick syn på Lokan direkt och ville ha den till middagen. Så pass snabbt så jag inte hann få med den på bilden med alla produkter, men det får tas som ett gott omdöme. Hon sa mums när hon drack ett glas till middagen.

Många nya produkter för min del men även produkter som jag har testat tidigare. Drycken från Norr har jag tidigare testat och den är verkligen god. Fick ju hem paket med deras drycker för ett tag sen och än har jag inte hunnit testa alla.

Vad innehöll då marsboxen från Loddo?

 • Softlan Complete Care So Fashionable
 • Cetaphil Facial Moisturizer
 • Loka Crush Äpple
 • Exotic Snacks Edamamebönor
 • Cetaphil Moisturizing Lotion
 • Nick’s Coconut
 • IBA Doftpyramid
 • Colgate Plax
 • Cetaphil Gentle Skin Cleanser
 • Norr dryck
 • SST NET Spärrtjänst & Rättsskydd

Jag har inte hunnit testa alla produkter än men jag är väldigt nyfiken på sköljmedlet från Softlan och även på produkterna från Cetaphil. Doftpyramiden från IBA står redan på toaletten och den doftar magiskt.

Om du själv vill testa Loddo, uppge då koden SW17 så får du 10 % rabatt på din första box. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.