Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka nio!

Nio veckor sen starten!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen nio veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka nio och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 104.5 (– 0.5 kg)
Förändring totalt: – 8.5 kilo

På rätt håll igen!
Äntligen går det åt rätt håll igen, siffrorna är på väg ner och jag är supertaggad på att nå mina delmål och mitt stora mål. Jag har valt att ändra vägningsdag till måndagarna, för att se om det gör en mer peppad, ibland behövs lite ombyte. Men ett minus imorse och jag har tagit igen lite av förra veckans plus. Jag måste sätta mig ner sen när Tuva-Li vilar middag och planera veckans middagar, vi var iväg hela dagen igår så det glömdes bort att göras.

Just nu kollar Tuva-Li på barnprogram. Jag har uppdaterat detta inlägget med dagens resultat och nu ligger det publicerat. Vi har påsklov i en hel vecka tillsammans nu, så ska bli mysigt. Kramar så hörs vi lite senare igen!

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.