Samarbete | Sponsrade inlägg

Med enkla knep!

— Betalt samarbete med Pixers —

Enkelt att förnya hemmet!
Att ändra om i hemmet kan ibland vara både tidskrävande och en stor kostnadsfråga beroende på vad man vill göra i hemmet. Men det finns faktiskt små enkla knep som gör att hemmet ser nytt och annorlunda ut och det är att förnya hemmet med tavlor. Det finns så mycket snygga tavlor idag som kan förändra ett helt rum.

Pixers är en hemsida som säljer posters, tavlor, väggdekor samt fototapeter i hög kvalité men till ett bra pris. Jag har länge funderat på en fondvägg i mitt sovrum och inne på Pixers har jag hittat många fina tapeter som hade varit toppen i sovrummet. Något annat jag tycker är fint att inreda hemmet med är fina canvastavlor och eftersom vi har högt i takt, blir våra vita väggar automatiskt rätt tomma trots att jag har tavlor och speglar. Jag skulle vilja inreda hallens ena vägg med en större canvastavla i färger som går i vitt, grått och rosa. Allt för att vårt färgtema här hemma ska genomsyra hela lägenheten, den röda tråden är viktigt i ett hem.

Är du nyfiken på Pixers och deras sortiment så tycker jag verkligen att du ska spana in deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.