Samarbete | Sponsrade inlägg

Ett välkomnande hem!

— Betalt samarbete med Kilands Mattor —

En mer välkomnande hall!
Jag har länge varit ute efter en dörrmatta till hallen här hemma men jag har inte riktigt hittat rätt och jag har inte heller hittat någon som jag tyckt har passat in i vårat hem. Oftast så är dörrmattorna man hittar mörka och faktiskt ganska trista. Färgkoden i vårt hem, förutom i Tuva-Li’s rum, är ljusa färger i vitt, ljusgrått och beige.

Därför ville jag att dörrmattan skulle passa in med övriga färger i vårt hem! Och efter lite letande hittade jag en perfekt dörrmatta som verkligen passar in i vår hall, precis vid ytterdörren. En dörrmatta som innehåller alla mina krav – ljus färg, mjuk, skyddande och framförallt välkomnande. Numera slipper jag ha sand och grus i hela hallen när vi kommer hem från jobb och speciellt förskola. En dag ute innebär indirekt grusiga små skor.

Tuva-Li är himla duktig och sätter alltid sina skor på dörrmattan så fort vi kommit innanför dörren här hemma. Det första hon sa när vi packade upp mattan var, wow så mjuk! Och jag kan bara hålla med henne. Kilands Mattor har många olika dörrmattor och är du själv ute efter en till hemmet kan jag verkligen rekommendera dem, bra priser och snabba leveranser!* Inlägget sker i samarbete med Kilands Mattor. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.