Veckomatsedel vecka 12!

Veckans middagar!
Nu är kommande veckas middagar planerade och denna veckan blir det mycket åt det vegetariska hållet, men det är aldrig fel och Tuva-Li brukar äta med god aptit när det kommer till vegetariska rätter. Potatis är hon inget jättestort fan av hemma, då de får mycket av det på förskolan till luncherna. Men hon får tyvärr äta det både till måndagens middag samt tisdagens.

Hur tycker ni att veckans middagar låter? Något ni skulle vilja ha recept på?

© Sofia Werlin. Mallen får ej användas utan mitt tillstånd!

12 thoughts on “Veckomatsedel vecka 12!

  1. Perfekt med en veckomatsedel 🙂 Kör jag med hemma också. Så trist att varje dag behöva fundera på mat, då vet man liksom från dag till dag 🙂 Fick lite nya tips från din lista <3 Tack. Hoppas du får en fin söndag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *