Läsarnas ord om bloggen

Läsarnas ord om bloggen!


Tidsinställt inlägg!

Andra på tur!
Näst ut i min nya kategori ”Läsarnas ord om bloggen” är Elin! Hon har en jättemysig blogg som jag mer än gärna läser varje dag.

– Hur hittade du min blogg?
Jag minns knappt längre för jag har läst din blogg så länge nu.

– Hur länge har du läst min blogg?
I fler år än jag kan minnas. Jag började följa bloggen på den tiden då det mest handlade om din viktresa.

– Vilken typ av inlägg gillar du mest att läsa på min blogg?
Jag blir inspirerad av hur du klarar av vardagen som ensamstående mamma med Tuva-Li. Det finns förstås hög igenkänningsfaktor om att läsa om föräldraskapet då jag har två egna barn, men jag beundrar dig och det jobb du gör som ensamstående. Själv delar jag uppgiften med min man men det kan vara tungt nog ibland.

– Hur ofta besöker du bloggen?
Jag är ganska sporadisk i mitt läsande av bloggar men när jag ser att du lagt upp ett nytt inlägg brukar jag gå in och läsa direkt.

– Finns där något jag kan förbättra med bloggen? Kan vara allt från design till inlägg.
Mer personligt! Jag förstår att det alltid är en balansgång mellan att blogga och lämna ut sig själv i offentligheten. Men det jag gillar att läsa mest om är de personliga inläggen. Via bloggen får man en känsla av att nästan ”känna dig” även om så inte är fallet. Då känns det extra mysigt när du skriver de där personliga inläggen.

– Skulle du rekommendera min blogg till någon annan?
Jag känner ingen annan som läser bloggar på samma vis som jag gör men gjorde jag det skulle jag absolut rekommendera din blogg!

– Här kan du lämna valfria ord om min blogg!
Du kallar dig själv för ensamstående och enastående och jag kan inte annat än hålla med. Vilken power att ta hand om en tvååring med allt vad det innebär och samtidigt ta det med så gott mod. Vissa dagar när maken är sen från jobbet känner jag hur jag bara vill ge upp när allting känns för mycket. Jag beundrar alla fantastiska ensamstående föräldrar som gör ett sånt fantastiskt jobb för att barnen ska få det bästa möjliga.

Tack!
Tusen tack Elin för att du ville svara på mina frågor, jätteroligt och tack för dina fina ord, både här i inlägget och genom dina kommentarer.
Vill du också svara på frågor om min blogg? Maila då till kontakt@sofiawerlin.se och märk mailet med ”Läsarnas Ord”.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.