Sugna på brunch?


Tidsinställt inlägg!

Visst låter det mysigt?
Jag och Becka är i fullgång med att planera in ett mysigt frukost- brunchevent. Nu tänker du säkert ”har du inte redan ett event på gång?”. Jo det har jag, lördagen den 28 april ska jag tillsammans med elva stycken andra influencers äta en god middag på Pinchos här i Helsingborg men det hindrar mig inte från att planera ytterligare ett tillsammans med fina Becka.

Just nu är vi i uppstarten och varken datum, plats eller tid är bestämt än. Vi har inte heller bestämt oss för maxantalet med oss inräknat. Så jag och Becka får sätta oss ner en dag och planera noggrannare. Jag älskar sånt här, att planera event och dylikt. Längtar tills vi ska designa inbjudan till detta eventet!

10 thoughts on “Sugna på brunch?

 1. Vad härligt att ha så mycket energi och vilja planera flera event. Alltid tacksamt när andra drar tag i och bjuder in för att samlas tillsammans Njut av planeringen!

  1. Vi kommer skriva om allt sen när det är helt färdigplanerat 🙂
   Ska bli så skoj att träffas på Pinchos 🙂

 2. Åh mysigt
  Jag verkligen älskar alla dessa olika sammankomster. Jag är ju lite över social

  Hoppas jag någon gång orkar fixa en träff

  Vi ses snart!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *