Personligt

Fem sanningar!


Tidsinställt inlägg!

Hej och god morgon!
Idag tänkte jag berätta lite mer om mig själv, sånt som jag tror ni inte vet redan. Jag tror att det är första gånger jag gör denna typ av inlägg på bloggen, så jag hoppas att det blir uppskattat av er som läser bloggen. Är ni redo?

– Mitt första sommarjobb var på min farfars företag inom fastighetsservice. Jag tror att jag började när jag var 13-14 år. Jag fick då städa trappor och rensa ogräs, jag har aldrig varit så solbränd som under den tiden.

– Jag börjar varje morgon med ett stort glas kallt vatten med pressad citron. Känns som att hela munnen är uttorkad annars.

– När jag var liten så ville jag bli veterinär. Istället slutade det med att jag läste ekonomi och idag jobbar jag inom skolans värld.

– Jag är en känslomänniska! Jag blir lätt berörd och har nära till gråt i vissa tillfällen. Sen vill jag helst inte visa det för andra.

– Jag tänker ofta på hur Tuva-Li skulle klara sig utan mig om det skulle hända någon olycka. Jag vill inte lämna henne, aldrig någonsin oavsett vilken ålder hon är i.

Foto: Emma Johansson

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *