Allmänt

Middag på Pinchos!


Tidsinställt inlägg!

Mysig middag!
Den tionde mars blir jag barnfri efter minisimmet med Tuva-Li. Planen för resten av dagen är ta det lite lugnt och fixa mig inför kvällen. Vid sjutiden ska jag möta upp Becka, Cissi, Anette och Sara för middag på Pinchos. Jag älskar Pinchos och deras koncept, varje person kan själv bestämma hur mycket man vill lägga på mat och dryck under kvällen.

Jag har redan nu spanat in appen för att se vad som finns på menyn och vad som är bra mat för mig som äter enligt ViktVäktarna. Nu lär säkert någon tänka ”en kväll kan man unna sig”, absolut fast jag vill ändå tänka på vad jag äter samt att jag vill inte hamna på fel spår. Jag vet hur lätt jag trillar dit vid minsta lilla felsteg.

Men det ska som sagt bli jättemysigt att umgås med tjejerna ovan. Becka och Cissi har jag umgåtts med ett par gånger, men Anette och Sara blir första gången jag träffar. Men aldrig fel att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter kring bloggandet och sociala medier. Har du ätit på Pinchos någon gång och vad tycker du om deras koncept?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.