Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka fem!

Fem veckor sen starten!
Nu har jag kört efter ViktVäktarnas koncept sen fem veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka fem och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 104.8 (– 1.2 kilo)
Förändring totalt: – 8.2 kilo

Grymt resultat!
Helt ärligt så trodde jag aldrig att det skulle vara ett så stort minus idag på vågen. Vågen är inte allt men man vill ändå se skillnad både där och på måtten. På fem veckor har jag dels tappat över åtta kilo, minskat med tjugoen centimeter i bara midjan samt nått två av mina satt delmål. Andra delmålet var att komma under 105 kilo och det klarade jag av idag. Så otroligt nöjd och nu kämpar jag vidare in till nästa vecka!

Just nu ligger Tuva-Li och myser i soffan framför barnkanalen. Jag har uppdaterat detta inlägget med dagens resultat och nu ligger det publicerat innan det är dags att köra till förskolan och jobb. Ha en fin tisdag, så hörs vi lite senare med ett tidsinställt inlägg. Kram kram!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.