Vill du besvara frågor?

Ny kategori på bloggen!
Fick denna idén när jag besvarade frågor om Beckas blogg. Det är alltid roligt att få veta vad du som läsare, tycker om min blogg och om mina inlägg. Så därför har jag startat upp en ny kategori här på bloggen som kommer få namnet “Läsarnas ord om bloggen”. Frågorna är nedskrivna och redo att skickas ut till er som skulle vilja besvara dem. Givetvis blir du länkad med din egen blogg i inlägget, som ett litet tack för du tog dig tiden att besvara mina frågor.
All information står på bilden nedanför!

7 thoughts on “Vill du besvara frågor?

  1. Så spännande med en ny kategori 🙂 Jag hör av mig lite längre fram när mitt schema har lugnat sig lite så svarar jag gärna på dina frågor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *