Veckomatsedel vecka 9!

Veckan är planerad!
Nu har jag suttit och planerat kommande veckas middagar. Tycker att jag fick ihop veckan bra med bra och varierad kost. Jag försöker att variera dagarna och veckorna från gång till gång för att Tuva-Li ska få smaka olika rätter. Som imorgon ska vi ha köttbullar i tomatsås med zucchinipasta och hemmagjort vitlöksbröd och Tuva-Li älskar det, jag får hålla tummarna att resten av veckan går hem hos lilla fröken med! Denna veckan åt hon alla rätter jag gjorde med god aptit och hon ville gärna ha en portion till.
Är där någon rätt ni fastnade för på vår veckomatsedel? Skulle ni vilja ha recept på vissa utav rätterna?

7 thoughts on “Veckomatsedel vecka 9!

  1. Funderar också på att sätta mig och skriva matsedel för varje vecka så man slipper tänka på det samma dag som man ska göra mat så smart med matsedel då.. men att komma på maträtter är alltid inte så lätt ❤️

  2. Åh låter ju jättegott! Lånar lite middagstips av dig! Vi gör också veckomatsedel, spar både tid och pengar plus att jag upplever att maten då blir både nyttigare och mer vällagad!

    Ha en härlig måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *