Allmänt

Sim, mello och film!

Minisim och lugn lördag!
Tuva-Li var tillbaka på minisimmet idag igen efter två veckor borta. Första veckan var hon magsjuk och förra veckan åkte hon på öroninflammationen. Hon var som ett vilt vattendjur idag när vi kom ner i poolen. Hon älskar verkligen att simma och bada, det som är roligast att göra är att hoppa från kanten och ner i vattnet.

Idag övade de på att kråla och att skjuta ifrån från kanten med fötterna i ryggläge. Så himla roligt att se hur hon utvecklas varje gång och hur mycket mer hon vågar. Något hon däremot inte gillar är att stå i trappan och plocka upp ringar som ligger på trappstegen. Doppar huvudet gör hon gärna men just i den övningen gör hon inte det.

Just nu är vi hemma hos mamma och hennes man. Blir middag här ikväll innan vi kör hem. Tuva-Li vilade inte speciellt länge efter simmet idag så hon somnar nog gott sen ikväll därhemma. Jag får se om jag laddar upp med mellon på datorn i sängen eller ej, helt ärligt så kollar jag hellre på en film än mellon. Sen har jag ingen aning om vilka som är med i kvällens omgång. Ska du kolla på mellon idag? Eller kan du kanske tipsa om någon bra thriller?

På tal om annat så unnade jag mig faktiskt ett nytt skal idag, ett från iDeal of Sweden, så himla snyggt. Lovar att visa det när jag har fått hem det, roligare att ta egna bilder som är mer i min stil. En liten avrundning, uppdaterar senare igen. Kram så länge!

Foto: Becka Lindhe | beckalindhe.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *