Inredning

Projekt: myshörna!

Bättre sent än aldrig!
Minns du att jag har skrivit ett bra tag nu att jag har ett projekt som jag ville göra på Tuva-Li’s rum? Nu är det äntligen klart och jag ska givetvis visa bilder här i bloggen på hur slutresultatet blev. Jag är faktiskt himla nöjd och Tuva-Li satte sig tillrätta direkt när det var färdigt – positivt med andra ord!

Som du kanske kan lista ut redan nu genom rubriken till inlägget så har jag pysslat med en myshörna på hennes rum. Jag vill börja med att poängtera att produkterna jag kommer länka till är inte genom något samarbete utan de är köpta för mina egna intjänade pengar. Däremot vill jag länka om någon annan skulle vara intresserad av att göra en egen myshörna! Produkterna kommer att länkas sist i inlägget.

Igår var vi ute på IKEA och fixade de sista sakerna till myshörnan. Tuva-Li’s mormor och moffe var här i torsdags och borrade hål för kroken i taket. Så sänghimlen kom upp redan då men finliret fixade jag med igår. Jag är så himla nöjd med hur slutresultatet blev, tanken är att där egentligen ska ligga en rund matta med volangkant men den har inte kommit än, så jag gjorde en alternativ lösning med fällar, vilket blev jättemysigt.

I dagsljus!
På kvällen!

Sänghimmel | Ljusslinga | Fällar | Kudde | Kudde | Stjärnvimpel

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.