Kycklinggryta med mango chutney!

Älskade mango!
Både jag och Tuva-Li älskar mango, så när jag hittade detta receptet ville jag genast planera in denna middagen på vår veckomatsedel denna veckan. Idag ska receptet testas och jag hoppas att middagen går hem hos Tuva-Li lika bra idag som den gjorde igår, då jag serverade en krämig laxsås.
Jag hoppas att du gillar när jag delar med mig av recepten på måltiderna som vi äter här hemma!

8 thoughts on “Kycklinggryta med mango chutney!

 1. Åh älskar mango chutney och din nya bloggdesign, superfin!
  Svar: Tack Sofia! Ja alltså det är sjukt att man ens gör ett aktivt val att ens använda något som är olagligt och farligt. Att ens komma på tanken är sjukt. Sedan att visa det utåt, som influencer är man en förebild och att posta något som är olagligt, vad för bild ger det? Sedan att ens komma på tanken när man har ett ansvar som förälder, är ännu värre.

  https://lindamarie.nu/ar-folk-inte-kloka-nu-ar-det-anmalt/

  1. Men åh tack finaste du! Så roligt att höra att ni gillar designen. ♥️

   Svar: nä jag är helt med dig på det du skriver! Jag förstår inte hur man tänker 😐

 2. men alltså ja älskar ju det där men såg vi har inte samma recept men ditt såg gott ut du kan kolla in mitt på recept =)

  kramar fin lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *