Allmänt

Första dagen på sportlovet!

Sportlovet har börjat!
Äntligen en stund över för att uppdatera bloggen och besvara alla kommentarer, tror dock inte att jag hinner med att besvara alla på en och samma gång men förhoppningsvis hinner jag beta av listan lite. Jag kom hem till min mormor för ett tag sen, Tuva-Li har sportlov och jag jobbar måndag och tisdag, så loppan ska hitta på en massa bus med sin gammelmormor.

I Skåne har vi sportlov denna veckan och jag valde att ta Tuva-Li ledig från förskolan hela veckan. Måndag och tisdag får hon umgås med sin gammelmormor och onsdag till fredag har jag själv tagit ledigt och får umgås med henne från onsdag och hela helgen. Får se vad vi hittar på för mys när vi är lediga, på torsdag blir det nya naglar i alla fall, sju veckor sen jag fixade dem, så det är verkligen dags. Men än sitter de där, så det är en himla bra kvalité.

Slutade tidigare idag från jobbet då jag inte tog någon rast idag. Hann med ett besök på Butik Linnea där jag hämtade upp en sak till Tuva-Li’s rum, så himla fin och det kommer förhoppningsvis att bli jättebra, lovar att visa slutresultatet när det är klart. Ska försöka ta tag i det nu när jag är ledig på lovet, vad tror ni att det ska bli för fint?

Vi sover över hos min mormor tills imorgon med, så slipper jag köra och lämna Tuva-Li tidigt imorgonbitti innan jobbet. Så ikväll bjuder vi gammelmormor på vegetarisk tacos, perfekt då det inte blir så många SP. Och på tal om smartpoints, veckans viktinlägg kommer upp på onsdagsmorgon istället, då vi inte är hemma och jag väger mig bara på vågen jag har.

Dags att börja förbereda middagen och besvara kommentarer här i bloggen. Uppdaterar lite senare ikväll. Kram på er!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.