Veckomatsedel vecka 8!

Veckan är planerad!
Nu har jag suttit och planerat kommande veckas middagar. Tycker att jag fick ihop veckan bra med två vegetariska dagar och lite kötträtter denna veckan. Jag försöker att variera dagarna och veckorna från gång till gång för att Tuva-Li ska få smaka olika rätter. Som imorgon ska vi ha vegetarisk tacos och Tuva-Li älskar det, jag får hålla tummarna att resten av veckan går hem hos lilla fröken med!
Är där någon rätt ni fastnade för på vår veckomatsedel? Skulle ni vilja ha recept på vissa utav rätterna?

10 thoughts on “Veckomatsedel vecka 8!

    1. Jag försöker få Tuva-Li att äta och smaka på det mesta här hemma 🙂
      Ja de flesta recept är från VV-appen 🙂

  1. men alltså ja känner om ja kunde va så himla dkti . har blivit lite duktig o handla hem för flera dagar men alltså detta att göra en sedel nä det kommer ta tid fniss btw det såg jätte gott ut allt kram på dej

    1. Kände att jag behövde sätta mig ner och skriva ner olika måltider för att inte stå och klia mig i huvudet samma dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *