Allmänt

Gårdagen och helgen!

Helg igen!
Godmorgon, ingen sovmorgon här inte. Tuva-Li tyckte att vi skulle gå upp redan halv sex imorse, fick henne att ligga kvar till lite efter sex. Hon sitter och räknar med paddan och jag passar på att uppdatera bloggen och besvara era kommentarer. Idag blir det inget minisim för fröken i fråga, bättre att hennes öron blir helt bra innan hon är under vattnet igen.

Gårdagen spenderades tillsammans med Becka och Cissi, blev en liten tur ute på Väla. Lyckades få tag i en ljusslinga samt en fin väggdekor till Tuva-Li’s rum. Sen var den ska sitta vet jag inte än, men det kommer jag nog fram till. Efter Väla följde jag och loppan med Becka hem för att se hur hon och hennes sambo bor. Jättemysig lägenhet! Vi stannade kvar där i någon timme innan vi körde vidare. Strax efter halv åtta la Tuva-Li sitt huvud på kudden i sin säng och hon somnade med en gång.

Jag skulle egentligen fixat naglarna igår men tiden blev ombokad, så nu håller jag tummarna för att de håller till nästa vecka istället. Två av naglarna har släppt i kanterna och jag vill helst inte bryta dem, vill ha kvar mina egna naglar och slippa att ha tippar. Jobbar bara måndag och tisdag, så förhoppningsvis håller de sig intakta till torsdag.

Annars är våra planer för helgen lugna. Vi ska hem till mamma idag. Får se vad vi hittar på, jag skulle behöva ett par nya byxor då jag inte orkade kolla på det igår, Tuva-Li var ganska så trotsig igår vid vissa tillfällen på Väla, så att testa byxor då kändes inte som ett alternativ. Får se om jag får med mamma ut på Familia eller Väla, för mina nuvarande jeans kan jag inte ha!

Långt inlägg men jag rundar av nu, dags att fixa frukost här hemma och sen packa ner det vi behöver ha med hem till mamma. Hörs lite senare, kramar så länge!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.