Allmänt

Jag ligger efter..

Dålig på att uppdatera!
De senaste dagarna har verkligen varit intensiva, inte nog med att det har varit lite stressigt på jobb så vaknade Tuva-Li natten till tisdag jätteledsen, min mamma körde henne till vårdcentralen där det visade sig att hon hade fått dubbelsidig öroninflammation, som jag skrev om i tidigare inlägg. Hon har nu fått Kåvepenin sen i tisdags och hon känns som sitt vanliga jag igen, men där är några dagar kvar med penicillin innan ordningen är helt återställd.

Är väldigt tacksam för att min mormor har kunnat ställa upp hela veckan och kunnat passa henne så jag har kunnat vara på jobb och att mamma körde henne till doktorn. För att vi ska ha sluppit att köra fram och tillbaka varje morgon så har vi faktiskt sovit över hos min mormor hela veckan och inatt är första natten hemma sen i söndags. Borta bra men hemma är verkligen bäst!

I och med allt så har faktiskt fokus legat på Tuva-Li och jobb vilket indirekt innebär att jag har varit dålig på att dels uppdatera bloggen men även att besvara alla kommentarer som kommit in, just nu ligger där över sjuttio obesvarade kommentarer som jag måste ta tag i, men inte ikväll. Istället ligger fokuset på att besvara kommentarer på mina bilder inne på Instagram. Där har jag varit lite flitigare på att uppdatera under dagarna, så följer du mig inte där redan, får du gärna göra det. Sök på SofiaWerlin.se så kommer jag upp!

Imorgon har jag tagit ledigt från jobb, studiedag, så jag och Tuva-Li ska passa på att umgås med finaste tjejerna, Cissi och Becka. Ska bli mysigt att få umgås, Cissi har jag umgåtts med innan men Becka har jag inte träffat. Med de orden rundar jag av och tar tag i Instagram. Uppdaterar bättre imorgon igen. Kram och sov så gott!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *