Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Jobbig natt och öroninflammation!

Tröttare än tröttheten!
Inte nog med att dagens arbetspass var smått kaosartad, Tuva-Li vaknade jätteledsen halv två inatt och kunde inte somna om. Hon har skrikit hela natten och hon somnade till en stund efter att hon fick välling men sen vaknade hon strax efter tre igen med samma runda. Så när min klocka ringde vid sextiden imorse var jag lagom pigg på att stiga upp. Jag pussade Tuva-Li hejdå strax efter sju och körde från mormor till jobb.

Precis när jag öppnade dörren till jobb, så ringde mormor! Tuva-Li var tydligen jätteledsen igen och tog sig för öronen och sa aj. Så samtidigt som jag fixade med min elev fick jag ringa vårdcentralen. Klockan åtta öppnar växeln, halv tio fick jag en tid för att bli uppringd. Lång väntan och mamma var så himla snäll som körde från sitt jobb för att ta henne på läkarbesöket. Väl hos doktorn visade det sig att hon hade dubbelsidig öroninflammation, usch vilken ångest jag fick efter inatt när jag sa åt henne på skarpen att hon skulle sova, mitt älskade lilla hjärta.

Nu är det 7.5 ml Kåvepenin som gäller, tre gånger om dagen, i fem dagar, sen får jag hoppas att hon håller sig frisk. På lördag blir det inget minisim, hon får vara hemma och vila öronen från vatten. Nu ligger vi båda nerbäddade i min mormors säng, då hon ska passa loppan onsdag och torsdag med så blir vi kvar här för att jag ska slippa väcka Tuva-Li så tidigt innan jobb.

Själv ska jag faktiskt passa på att sova, trots att klockan inte ens är åtta på kvällen, men jag är så trött efter natten och dagen på jobb. Imorgon har jag långt pass, så sömn sitter på sin plats. Svarar på era fina kommentarer imorgon, kramar och sov så gott!

Lilla älskling bli nu frisk!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.