Lördag med sovmorgon och foto!

Sovmorgon!
Har blivit dåligt med uppdatering nu när jag har vabbat, men jag har lagt fokus på Tuva-Li och myst med henne och tagit hand om henne här hemma. Inga fler kräkolyckor sen förskolan i onsdags men jag har haft henne hemma dels på grund av timmarna som ska gå och för att hon har blivit förkyld och hostig. Förhoppningsvis lägger det sig nu under helgen, i övrig är hon pigg och glad.

Vi hoppar dock simmet denna lördag, för att inte bli mer dåliga. Jag fick sovmorgon nu till åtta och då kom hon insmygandes till mitt sovrum och ställde sig sidan om mig och puttade på mig och sa ”vakna”. Jag kan inte klaga, hellre klockan åtta en lördag än att bli väckt vid fem. Tog du sovmorgon idag?

En massa foto!
Idag ska jag försöka hinna med att ta lite foton till olika samarbeten som ska delas på Instagram. Veckan blev lite annorlunda planerad i och med att det blev vab. Så när ljuset är lite bättre i sovrummet ska jag fixa med bilderna, blir bäst och finast bilder på min vita byrå mot en vit vägg. Det är produkterna i sig som ska synas, så därför är jag lite anti att ta samarbetsbilder på mörka underlag med mörkt runtomkring, det vill säga på mörka och blurriga täcken/filtar i mörka rum. Vad ser du helst för bilder vid samarbeten – mörka eller ljusa?

Förutom att fotografera lite idag så blir våran lördag lugn. Vi kör nog ut till mamma ett tag och hälsar på, så vi kommer hemifrån sjukstugan ett tag. Medan vi är iväg ska jag passa på att öppna alla fönster och verkligen vädra ut, det är lite av det bästa som finns när man möts av frisk och härlig luft i lägenheten när man kommer hem.

Nu rundar jag av lite så hörs vi senare! Frukost ska intas och sen ska jag aktivera Tuva-Li med något medan jag tar bilder. Kram så länge!

Bästa vänner – Tuva-Li och min mormors hund!

12 thoughts on “Lördag med sovmorgon och foto!

  1. Oj det lät lite surt! 😐
   Som jag skrev i mitt inlägg så gillar jag ljusa bilder bäst för det passar i mitt bildflöde. Och alla får gilla olika så klart! 😀

  1. Ja bra kontrast är viktigt!
   Alla får givetvis gilla olika, jag har lite OCD och vill att alla bilder jag lägger upp ska matcha mina flöden.

 1. Jag gillar ljusa och fräscha bilder till mina samarbeten. Försöker att få till det så bra som möjligt.
  Mera bloggkärlek åt folket! Haka gärna på mitt bloggkärleks tåg!

  1. Ja samma här! Sen är det givetvis olika och alla får gilla annorlunda.
   Ljusa bilder passar bäst för mitt flöde känner jag 🙂

 2. Sovmorgon här oxå. 7.30 klagar man inte på
  Man behöver ta igen lite sömn på helgen.

  Hoppas ni haft en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *