Lång blev kort!

Fyrtiofem minuters jobb!
Imorse började jag jobba redan kvart över sju, många sjukdomar som går nu. Jag lämnade en pigg och glad Tuva-Li på förskolan vid kvart i sju och körde till jobb. Vid åtta ringde telefonen på jobb, samtal till mig. Det var Tuva-Li’s pedagog på förskolan, Tuva-Li hade kräkt ner frukostbordet. Så jag ringde direkt till mamma som jobbar på skolan som förskolan tillhör, hon hämtade loppan och jag körde från jobb för att möta upp dem.

Jag hann jobba fyrtiofem minuter, nu blir det VAB i några dagar och jag som skojade på jobb tidigare i veckan att vi skulle försöka undvika sjukdomar nu under vabruari, skulle kanske inte ha gjort det. Nu ligger Tuva-Li nerbäddad i soffan och kollar på bamse, jag ska ta ett svep med sanering igen av lägenheten, för att få bort diverse bakterier.

Uppdaterar bättre senare! Nu ska alla baciller bort från vårt hem, lär säkert lukta lite badhus över lägenheten sen men hellre det än att loppan blir dålig igen. Använder i och för sig endast klorin i vask, VC och på handtagen här hemma. Kram så länge!

8 thoughts on “Lång blev kort!

    1. Känns som att det är fler sjuka denna perioden av vabruari än förra året 😐
      Nästan hela Tuva-Li’s avd på fsk är sjuka!

  1. Nää lilla stackaren, hoppas Tuva-Li mår bättre snart. Nä man ska nog inte skojja om sådant. Har förstått att det är många barn nu som ligger i hög feber.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *