ViktVäktarna vecka två!

Två veckor sen start!
Nu har jag kört efter ViktVäktarnas koncept sen två veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer första veckans startvikt samt resultatet för vecka två.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 106.5 kilo
Förändring totalt: – 6.5 kilo

Vilken pepp!
Otroligt nöjd med morgonens resultat som inte bara innebär att jag har gått ner i vikt utan att jag även har lyckats tappa mina 5 % av startvikten. Så himla härligt och så otroligt sporrande så det finns inte. Det ger en ny energi och ännu mer pepp inför kommande vecka, nu är målet inställt på att komma ner till 10 % av startvikten samt nå nästa uppsatta delmål på min lista. Nu kör vi och jag hoppas att ni är med hela vägen ner mot mål!

Nu ska jag fixa till mig inför jobb och sen väcka lilloppan som fortfarande ligger i sin säng och sover. Uppdaterar lite senare idag, kramar!

22 thoughts on “ViktVäktarna vecka två!

  1. Så härligt att det går så bra för dig på alla plan. Att känna sig piggare och fått mera energi måste vara den största känslan. Heja dig. Ha en bra dag.

  2. Hej. Tänkte fråga dig lite om VV. Räknar man kcal, väger man maten? Har försökt hitta information då jag själv måste ta tag i vikten, ca 60 kilo ska bort. har du lust att förklara lite mer detaljerat hur VV fungerar? hade verkligen uppskattat det!
    Grymt bra jobb du gjort på 2 veckor 🙂

    1. Nej man räknar inte kcal, man äter efter SP (smartpoints). Dessa räknas ut efter din ålder, längd, vikt samt om du är man eller kvinna. Alla får olika SP att äta efter. Med nya VV flex är mycket mat 0 sp, så som fisk, all frukt, alla grönsaker inkl bönor och linser.
      Kan rekommendera att läsa denna sidan: https://www.viktvaktarna.se/se/smartpoints

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *