Vilket blir bäst?

Ändrat om lite!
Suttit och pysslat med en bild till bloggen, visst är det stilrent med endast en text men jag ville ha något lite mer och inte bara texten. Gjorde två bilder, likadana till utseendet men det skiljer sig ändå lite. På bild ett står där endast mitt namn och under på själva bloggen står det ”ensamstående mamma & resan till en hälsosam livsstil!”

På bild två står både mitt namn och den lilla underrubriken, samma som ovan fast allt inbakat i själva bilden. Vilket blir snyggast att ha som header här på bloggen? Bild ett eller bild två här nedanför? Lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte såg bäst ut.

Bild 1!
Bild 2!
Bild 3!

24 thoughts on “Vilket blir bäst?

  1. Vet inte om du tänkt på det, men din header är centrerad och det matchar inte med dina rutor för dom ligger till höger, även din rubrik. Det matchar inte riktigt. Välj en fullbredd på din header istället, så blir det bra 🙂 Ett tips bara..det borde lösa det..eller om det går så lägger du headerbilden till höger, det löser det hela också så att det ser mer enhetligt ut.

    1. Tack för tipsen! Fixade det via mobilen, så jag får spana in det via datorn istället så det blir rätt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *