Allmänt

Helgen och designen!

Helg hos mamma!
Nu är vi hemkomna från mamma och hennes man, Tuva-Li är nattad för kvällen och jag ska strax bädda ner mig i sängen jag med. Ska dock inte sova riktigt än, utan det blir att kolla på någon serie eller film, har inte riktigt bestämt mig än. Finns ju en del bland utbudet om man säger så!

Vi har haft en lugn helg i Åstorp där mamma bor, åkte med dit efter Tuva-Li’s minisim och sen sov vi över hos dem. Mysigt att äta middag tillsammans och äta gemensam frukost ihop. Jag och Tuva-Li sover inne på min systers rum då hon är hos vår pappa varannan helg. Vanligtvis sover Tuva-Li hela natten på extrasängen sidan om men inatt kröp hon upp hos mig, så vi delade på en 90-säng, känns lite i kroppen idag, även om det är mysigt att sova nära.

Design och ändringar!
Jag satt och pysslade med lite olika headers medan Tuva-Li vilade innan idag. Kom först fram till två liknande som ni kunde se i inlägget innan, det blev däremot inte bra när jag laddade upp bilden här på bloggen, måtten var fel och den hamnade inte i läge med övrig design. Så istället fick det bli en ny, den som ni kan se på bloggen just nu. Rätt mått och det såg bra ut via datorn med, så jag hoppas att det ser snyggt ut för er också? Skriv gärna en kommentar, alltid bra med andras ögon på ens design.

Förutom headern har jag fixat till länkarna till både mitt youtubekonto och twitterkonto samt att jag har ordnat så mina senaste bilder på Instagram syns i mitt menyfält till höger, syns bäst via en dator men vill man kolla via sin smarttelefon, så är det bara att scrolla ner mot slutet av sidan. Youtube är jag ingen hejare på men mitt twitterkonto tänkte jag använda för att dela mina senaste inlägg här på bloggen, ett annat vis att nå ut till en ny publik. Använder du Twitter eller Youtube?

Måndag imorgon igen, varför går helgerna alltid så fort. Jobb och förskola väntar imorgon igen, en ny spännande vecka med massa möjligheter. Och med de orden rundar jag av detta inlägget och sen kryper jag ner i sängen framför en film. Kramar på er!

Morgonkaffet tidigare idag!

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.