Allmänt

Lugn lördag!

Lugn lördag!
Vi har haft en väldigt lugn lördag. Vi började lördagen med att åka på minisim, Tuva-Li älskar verkligen att bada och simma. Idag hade hon en ”korv” under armhålorna och simmade med både ben och armar. Jättekul att se, ännu roligare är när hon hoppar från kanten och vänder sig mot kanten och simmar upp. Jag är glad att hon får vattenvana tidigt!

Efter minisimmet åkte vi med mamma och hennes man direkt och åt frukost här. Sen blev det en tur ut till Väla för lite handling på Coop och Smarteyes. Tuva-Li tyckte att det var jätteintressant att testa glasögonbågar för barn inne på Smarteyes och hon blev faktiskt väldigt söt i glasögon, nu behöver hon inte glasögon men hon ville gärna testa olika bågar.

Mysigt att sova över!
Vi stannar kvar här hos mamma över natten och har lite mellomys tillsammans med mamma och hennes man. Tuva-Li är lagom speedad ikväll så hon lär somna gott ikväll när hon ska nattas. Kollar lite på mellon innan hon nattas, lär inte vara någon man faller för ikväll ändå, sen är jag inte den som följer melodifestivalen till punkt och pricka, det står mest på i bakgrunden. Kollar ni på mellon varje vecka nu när det har startat?

Mysigt att sova över hos mamma/mormor vissa helger, tråkigt att sitta ensam om kvällarna på helgerna när man oftast gör det under vardagarna. Men någon dag ändras väl det med, någon dag hittar man väl någon att dela kvällarna med när Tuva-Li har somnat.

Nu ska vi sätta oss till rätta i soffan och kolla lite på mellon, om ett tag ska loppan sova och jag tänkte kolla på någon film via paddan. Uppdaterar bättre imorgon och resterande kommentarer besvaras imorgon. Kram på er!

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *