Allmänt

Helgen på ingång!

Lite tystnad till och från!
Godkväll fina ni, hoppas att er dag har varit bra och att kvällen blir lugn och skön. Här i bloggen har det varit lite tyst till och från under veckan, jobbet har varit prioritera och på kvällarna har jag varit så himla trött när Tuva-Li väl har somnat. Igår somnade jag redan vid halv nio och sov gott fram tills klockan ringde strax efter fem. Intensiva veckor tar ut sin rätt tillslut, så därför har både bloggen och kommentarsbesvaring varit åtsidolagda.

Nu är det helg på ingång och det blir en lugn sådan. Imorgon är det minisim som gäller för Tuva-Li och sen ska vi sova över hos mamma/mormor. Så blir en mysig lördag hos mamma och hennes man sen efter simmet, tanken var att vi skulle borra upp en sak på Tuva-Li’s rum men jag väntar fortfarande på leverans av vissa delar, så vi tar det en annan dag. Vad jag ska göra på hennes rum får ni se när det är färdigt. Kan ni gissa vad jag ska göra på hennes rum?

Planering, planering, planering!
Veckorna går fort och snart är det dags för sportlov här i Helsingborgs kommun, tillika många andra kommuner i vårt avlånga land. Jag har tagit semester på fredagen innan då vi har studiedag på jobb, sen är jag ledig onsdag till fredag under sportlovet. Tuva-Li får en hel veckas sportlov, måndag och tisdag ska hon få vara hos sin gammelmormor och mysa medan jag jobbar fram till två.

Ska bli mysigt med lite lov tillsammans. Ska försöka hinna ut på Väla den fredagen när vi har studiedag och handla lite till hennes rum och det jag ska göra. Hoppas bara att sakerna jag har spanat in finns kvar då, men det tror jag nog. Talar i gåtor jag vet, men roligare att visa det när allt är klart än något halvfärdigt resultat, sån är jag!

Nu har loppan somnat och jag ska passa på att ha lite egentid framför någon serie eller film, har inte bestämt mig riktigt. Jag besvarar alla kommenterar imorgon efter simmet. Sov gott sen och kram på er!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.