Minisim och inredning!

Sovmorgon!
Godmorgon fina ni, hoppas att ni har fått en god natts sömn. Tuva-Li sov i sin egen säng fram till cirka halv sju idag, sen kom hon in till mig och somnade om till strax efter sju. En liten sovmorgon om inget annat. Vanligtvis har hon kommit in mellan halv tolv och två på nätterna, för att sen ligga och vrida och vända på sig ett tag. För bådas del är det bra att hon sover längre i sin egen säng, då hon sover bäst i den och vi slipper att störa varandra under nätterna. Sen är det givetvis mysigt att ha henne nära!

Om cirka en timme kommer Tuva-Li’s mormor och moffe och hämtar oss, de ska med på simmet idag och titta, så slipper ta vår bil upp dit. Får hoppas att loppan lyssnar lite bättre denna gången och inte bara tramsar. De får givetvis leka av sig med men jag vill gärna att hon ska göra övningarna lite med, så hon får in den vanan. Alltid lika spännande att se vilka övningar de ska göra och om där har kommit någon ny.

En lugn lördag!
Resten av vår lördag blir lugn. Hade velat få upp lite saker till en sak på Tuva-Li’s rum men det är egentligen ingen brådska. Väntar på en matta som jag har köpt av en bekant på Instagram, lovar att ni ska få se resultat sen när allt är klart, kommer bli så fint, förhoppningsvis. Annars blir vår lördag lugn. Vi kör nog ut till mamma ett tag och spenderar lördagen där. Annars lär vi sitta själv resten av dagen och det är jag inte så sugen på. Blir eventuellt ett besök på Clas Ohlson med för att köpa hem en ljusslinga till Tuva-Li’s rum.

Nu ska jag packa ihop våra saker till simmet och sedan ta på loppan kläder. Uppdaterar lite senare igen. Kram så länge!

18 thoughts on “Minisim och inredning!

 1. Låter ju som en bra lördag! Vill ni bara hänga i någon lekpark och dricka lite kaffe någon helg så ses vi gärna ❤️ Jag är bomförkyld just nu och ska jobba jour inatt och jobb nästa helg också, men sen ska denna slitna morsa vara ledig om ni vill leka lite

 2. Här blir det också lugnt idag, solen skiner helt underbart!! Alfred var på simskola imorse oxå.
  Svar: Ja himla rart. Älskar ju VS underkläder!

  1. Ja vädret var verkligen underbart igår! 😀
   Älskar också VS, blev så glad när jag såg att de skulle öppna butik på Väla men så var det ”bara” smink de skulle sälja.

 3. jätte fina glasögon
  hatar min uff hoppas på nya men ändå inte får böra me mina linser som aldrig används kan inte ta ut dem tycker ja ha ha

  åhh spännande o få se rum längtar

  kramar o finsöndag till er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *