Allmänt

Förändringarnas tid!

Dålig uppdatering!
Får man skylla lite på att vi är tillbaka i rutinerna igen efter en veckas VAB? Nä men att vara tillbaka på jobb igen ger inte samma möjligheter att uppdatera bloggen under dagen som man kan göra under lov och VAB. Jag måste bli bättre på att ordna med tidsinställda inlägg som kommer upp under veckan när jag jobbar, så hädanefter kommer jag på helgerna när Tuva-Li vilar, ordna med inlägg. Vad skulle ni vilja läsa mer om?
Hade en tanke på att lägga upp recept och liknande som tidsinställda men vad tycker du som läser?

Fredag imorgon igen och veckan gick snabbt. Helgen lär väl gå ännu snabbare, precis som den brukar. Imorgon kommer Tuva-Li’s gudmor på middag, loppan bestämde att vi skulle ha tacos, så alla tillbehör och så inhandlades idag efter jobb. På lördag är det sim igen, vi hoppade förra veckan då hon var dålig. Får man lov att hoppas att hon är lite lugnare denna gången jämfört med starten? Helt sjövild i vattnet och vägrade att lyssna på mig.

Ändrad design!
När vi kom hem efter jobb och förskola, satte jag mig ner med datorn ett tag och ändrade om designen här på bloggen. Lite mer stilren med en liten touch av färg. Headern får vara simpel just nu med enbart mitt namn i textform, ville inte påbörja det projektet, då jag både skulle fixa med middagen och Tuva-Li skulle duschas av innan sängen kallade.

Jag har däremot lagt till ett nytt litet avsnitt i menyfältet som heter ”Min hälsoresa”, där kommer jag uppdatera vikten varje vecka men även kryssa av mina delmål ner till målvikten. Givetvis kommer jag att uppdatera med vanliga inlägg också, så det kommer ni inte slippa undan. Tredje dagen med ViktVäktarna och det känns toppen, jag är nyfiken på resultatet på tisdagmorgon, ska verkligen hålla mig ifrån vågen tills dess. Är ni lika nyfikna som mig på veckans första resultat?

Dags att runda av, alla kommentarer är besvarade, läser alla era bloggar imorgon under min rast och efter jobb. Lovar att lämna en kommentar hos er också. Kramar och sov så gott!

Dagens middag – champinjonsoppa toppad med lite bacon och en klick créme fraiche!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.