Allmänt

En lugn fredag!

Innan tuppen gal!
Jag vet inte vad Tuva-Li fick för sig imorse eller natt ska man kanske kalla det. Vid tretiden tyckte hon att vi skulle gå upp. Tror jag höll på att försöka natta om henne i cirka en och en halvtimme innan hon somnade om och sov fram till sex, så inte jättemycket sömn inatt, varken för henne eller mig. Hon vilade inte speciellt länge efter lunchen idag heller, jag hade startat en film som jag tänkte kolla på men hann inte så mycket av den, hinner förhoppningsvis se resten ikväll när hon har somnat.

Vårt chromecast har strulat till och från idag, den hittar ingen koppling till telefonen och då har jag både startat om den och återställt den. Förhoppningsvis bara något tillfälligt fel, för den hittar till och från. Ska testa att dra ur strömkabeln och låta den vara ur ett tag, för att se om det hjälper. Ni med chromecast, hur gör ni när där blir fel? Har testat allt känns det som.

När beslut ska fattas!
Jag har funderat och tänkt en massa ett par dagar nu. Jag har gjort en för- och nackdelslista och jag överväger fortfarande hur jag ska göra. Vill inte avslöja för mycket innan jag har tagit ett fullständigt beslut. Talar kanske i gåtor för er men jag hoppas på det bästa och jag vill inte ta en massa beslut utan att tänka över det noggrant. Lovar att ni kommer vara de första som får veta när jag har bestämt mig.

Det är lite relaterat till bloggen men inte helt ändå. Och jag lovar, jag ska inte byta till någon portal eller så, jag trivs att vara egen och bloggen går himla bra sen jag flyttade över. Sen är det alltid lite småfix att ordna, så som en ny och lite personligare header. Men allt har sin tid och det ska kännas rätt innan man ändrar.

Rundar av detta inlägget nu, ska svara på kommentarer medan Tuva-Li tittar på Bamse och Häxans dotter. Sen ska maten förberedas, hemmagjorda hamburgare och goda tillbehör till. Kram så länge!

Nuvarande header! Inte helt nöjd med den..

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.