Allmänt

Fullt upp!

Landat i soffan!
Nu är hela hemmet städat och sanerat från alla baciller. Soporna är slängda och tvätten ligger i tvättpåsarna i väntan på att tvättstugan ska bli ledig. Tuva-Li har hunnit vila och jag har precis satt mig i soffan. Tuva-Li sitter sidan om och äter päron och kollar på Pettson & Findus. Jag funderar på att ta en dusch redan nu för att slippa göra det mellan springet till tvättstugan sen. Effektivitet som råder när man är ensamstående och där de vardagliga sysslorna ska skötas.

Tuva-Li lär komma lite senare i säng än tänkt idag, jag vill helst ha hämtat upp tvätten innan hon ska lägga sig. Vill inte lämna henne själv i lägenheten, om inget annat så somnar hon snabbare om hon kommer i säng lite senare. Jag håller gärna på hennes rutiner kring läggdags men ibland får de rubbas lite. Skulle aldrig förlåta mig själv om något händer om hon skulle blivit lämnad själv i lägenheten.

Jobb och förskola!
Som det ser ut just nu så blir det både jobb och förskola för våran del imorgon. Tuva-Li har varit kräkfri sen halv sex i söndagskväll samt att hon är pigg och äter. Hittills har hon fått behålla maten, både det lilla hon åt igår och det hon har ätit idag. Så jag hoppas det håller i sig, så jag inte behöver skriva till mina arbetskamrater igen och ändra. Meddelande innan att jag kommer imorgon via vår gruppchatt. Bra att ha det och kunna meddela varandra om det är något direkt, så man kan planera arbetsdagen därefter.

Nu ska jag beta av lite bloggmail samt alla kommenterar! Sen tar jag ett hopp in i duschen medan loppan myser framför Pettson & Findus. Kramar!

Hittat det perfekta stället för mina posters från Kunskapstavlan! Nu ska bara ramar inhandlas.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.