Allmänt

Magsjuka i hemmet!

Gårdagen började lugnt!
Men slutade med sanering av både soffa och Tuva-Li igår. Hon klagade på ont i magen efter middagen och det är sällan hon ligger still i soffan, nerbäddad under en filt. Lät henne ligga där tills hon reser sig upp och kräker ner hela soffan och sig själv. Så det var bara in med henne i duschen och sätta på varmvattnet till henne. Jag drog på mig handskar och började sanera soffan, har nog tagit död på de flesta bakterier och baciller med klorinblandningen.

Bäddade upp inne i min säng med diverse skydd på både madrass och kudde, så fick hon sova inne hos mig inatt. Hon har varit lite hostig och det har låtit några gånger som om hon skulle kräka igen, men peppar peppar, så har hon inte gjort det mer. Har blandat ihop vätskeersättning som hon får i små omgångar här hemma. Var inte helt optimalt att börja terminen med VAB men vad ska man göra? Nu blir vi hemma ett par dagar och hoppas att det bara var något tillfälligt.

Just nu ligger vi båda nedbäddade i soffan under täcket framför filmen Trolls, Tuva-Li är helt frälst i den filmen. Jag försöker visa henne andra alternativ men det går sådär. Så länge hon ligger ner och vilar och tar det lugnt med magen så är jag nöjd. Jag vill helst undvika att behöva sanera lägenheten idag också.

Kort litet inlägg men jag ska passa på att ta det lite lugnt och svara på alla era kommenterar som jag inte hann igår. Har sovit dåligt inatt då man har kollat till henne med jämna mellanrum, så en lugn morgon är perfekt. Hörs lite senare, kramar!

Minuterna senare kräkte hon ner både filt, sig själv och soffa 🙁

36 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.