Allmänt

Minisim och planering!

En fredag utan bloggen!
Blev en ofrivillig paus från bloggen igår, jag hade ingen ork igårkväll efter jobb och matlagning att lägga mig och blogga. Istället bäddade jag ner mig i sängen och fixade med lite mail och annat innan jag somnade med telefonen i handen. Vaknade av att den låg uppe på täcket och vibrerade av aviseringar från Instagram.

Stängde av notiserna och satte telefonen på stör ej innan jag somnade om igen. Vaknade till av att Tuva-Li kom in och kröp upp i sängen och la sig till rätta sidan om mig. Halv sex slog hon upp ögonen och trots försök till att få henne att somna om, så vägrade hon. Satte oss i soffan med frukosten och kollade på Trolls. Vid halv tio kom Tuva-Li’s mormor och hämtade oss och följde med på minisimmet som började idag. Tuva-Li älskade att vara tillbaka i vattnet!

Lugn och skön vila!
Tuva-Li har vilat sen vi kom hem från minisimmet vid elvatiden och hon vilar än. Idag testar vi att köra blöjfritt under vilan, precis som på förskolan. Hon gick på pottan innan hon la sig och jag hoppas att det går bra här hemma med. Hon har inte vaknat än av någon olycka i sängen, så håll tummarna. Jag passar på att ligga i soffan och kolla på Playmakers via C More, ni får gärna komma med tips på bra serier och filmer som går att se via C More, Netflix och Viaplay, ja jag har konto hos alla tre!

Har hunnit få iväg två mail till inför eventet. Lyckades få till två platser till på Pinchos, så har kunnat ta från reservlistan. Väntar dock svar från många fortfarande som har fått en plats, så kan hända att fler platserna från reservlistan tillsätts. Har satt ett sista datum att tacka ja eller nej till sin plats, så jag har valt att avvakta lite med gästlistan, så jag slipper hålla på att ändra alltför mycket och skicka ut nya hela tiden. Det är inte bara att ordna ett event utan det är en massa småfix fram tills eventet är!

Nu ska jag se ett avsnitt av Playmakers och sen ska jag väcka Tuva-Li, annars blir det fel inför kvällens nattning. Här håller vi på rutinerna trots att det är helg. Kram fina du så hörs vi senare!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.