Allmänt

Första arbetsdagen gjord!

Första arbetsdagen avklarad!
Nattar Tuva-Li och passar på att uppdatera bloggen lite grann. Varit full fart sen klockan ringde strax efter klockan sex imorse. Tuva-Li fick sova lite längre så jag hann duscha innan dagens planeringsdag på jobb. Hann både sminka mig, borsta tänder och föna håret innan det var dags att väcka henne. Skönt att hinna göra det i lite lugn och ro utan att ha någon som drar i ens kläder.

Lämnade Tuva-Li hos sin gammelmormor strax innan åtta och sen körde jag mot Scandic där vi skulle ha vår planeringsdag/kursdag. Vi fick både god frukost, lunch och eftermiddagsfika. När det är så långa dagar med massa planering och information, så behövs det ordentligt mat. Jag körde en kombo av sallad och kåldolmar till lunch idag samt en gudomligt svampsoppa toppad med bacon och créme fraichê, så himla gott. Inga halvfabrikat här inte! Till eftermiddagsfikat var det uppdukat med diverse sötsaker men även blåmögelost och en god skinka – kan du gissa vilket alternativ jag valde?

Tidigare morgon imorgon!
Imorgon blir det inte att ligga och dra sig till närmre sju. Klockan är ställd på den vanliga tiden, tjugo minuter över fem. Kommer vara svårt men ska bli skönt att komma in i rutiner imorgon igen. Strax efter sju ska jag lämna Tuva-Li på förskolan, men jag tänkte vara där lite tidigare imorgon, så jag hinner prata med dem angående att hon är blöjfri på dagen numera. Min mormor hade satt på henne blöja under vilan idag, men den var helt torr när hon vakna och hon tog av den direkt och kissade på toaletten istället.

Innan jag går och lägger mig ikväll, så ska jag lägga fram trosor och extrabyxor som ska med till hennes låda. Får ta en liten sväng förbi maxi eller något och köpa några par extra till henne. Så man alltid har hemma och på förskolan samt i hennes väska när man är iväg. Håll tummarna för att det kommer gå lika bra på förskolan som hemma!

Nu har loppan somnat och jag ska fixa lite inför morgondagen. När jag landat i sängen ska jag beta av alla kommentarer som kommit in under dagen. Kram fina du!

Desss två är oskiljaktiga hemma hos gammelmormor!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.