Tillbaka till rutinerna!

Tillbaka till rutinerna imorgon!
Jullovet är slut och imorgon är det dags för mig att återgå till jobb igen. Förskolan är stängd så Tuva-Li ska vara hos sin gammelmormor medan jag har planeringsdag/föreläsning på jobb. Börjar halv nio imorgon och slutat klockan fyra, huvudet kommer att vara lagom mört imorgonkväll. Jag lär somna gott om inget annat och jag hoppas att Tuva-Li gör detsamma imorgon. Det ska bli skönt att återgå till rutiner med förskola och jobb även om jullovet gick himla fort och att jag gärna hade haft ledigt några dagar till.

Jag hade först tänkt köra och träna innan planeringsdagen börjar men min förkylning sitter fortfarande i och jag vågar inte träna när jag känner mig dålig. Vill inte riskera att bli dåligare och ligga hemma nu när skolan drar igång för våra elever. Sjukdomar kan vi vara utan faktiskt, både hemma och på jobb. Ska koka ihop ingefärsshot och ta det varje morgon, så håller man sig frisk förhoppningsvis. Har du kommit tillbaka i rutinerna efter julledigheten?

Tack för tipsen!
Lite tips har kommit in under dagen angående Tuva-Li och hur man ska göra på förskolan när det kommer till att hon är blöjfri. Fick bra och användbara tips från er läsare, bra att kunna bolla tankar och idéer med er. Ska prata med hennes pedagoger på tisdagsmorgon vid lämning så vi är överens om en och samma sak och att vi kommer sträva efter samma mål. Dels för att Tuva-Li ska slippa förvirringen med att vara utan blöja hemma men ha blöja på förskolan.

Det kommer kanske ett litet bakslag när hon börjar på tisdag igen, jag är förberedd på det och så får man ta det som det kommer helt enkelt. Hon får åka blöjfri till förskolan på tisdagmorgon och så får vi se hur det går under dagen, en uppdatering kommer jag få när jag hämtar henne efter jobb på tisdag. Håll tummarna för att det kommer gå bra!

Nu ska vi mysa vidare lite här hos mamma innan vi ska köra hem i kylan. Uppdaterar kanske lite snabbt ikväll, annars kommer här upp lite tidsinställda under dagen imorgon. Kram så länge!

Gjorde en ny logga som visas i webbläsare innan mitt domännamn!

24 thoughts on “Tillbaka till rutinerna!

 1. Ja härligt att komma tillbaka till rutinerna. Jag har redan hunnit att jobba i en vecka, fästman har även varit hemma denna veckan. Men nu återgår även Alfred till rutinerna. Skönt!
  Svar: Tusen tack Sofia, ett år äldre inte sååå mycket att fira egentligen,hehe.

 2. Känner också att lovet gått så fort, lite för fort haha. Men som du skriver, ändå skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Det gör ju att man uppskattar de lediga dagarna lite extra när det väl händer dessutom ☺️

 3. j a men ibland blir det så de glömmer bort när de leker . men hoppas det kommer funka. våra tjejer vet ja inte om ja skrev om innan me de fick nya små trosor o det va ju jätte spännande att ha bara dem på ..
  en gång kom ebba ut till mej i köket m trosor i handen o ja sa men va gör du … ja puppa där på golvet … ha ha gud där låg två små bajs pluttar på golvet guuud men ja hon talade om o puppa hade vi aldrig sagt innan ha ha
  Tack fina gumman STOR kram till dej <3

  1. Njae. Jag vet hur dålig jag blir om jag tränar, oavsett aktivitet, när där ligger något i kroppen. Förlorar för mycket på att vara hemma

 4. Vi ställde klockan imorse för första gången sedan vi gick på jullov för att komma in i vardagen lite, gick sådär. Haha. En timme senare var vi alla vakna iallafall..

  SV: Tack är himla nöjd med både bilfirman och bilen! Kan fortfarande inte fatta att jag har en helt ny bil i min ägo! Det svåraste nu är att barnen inte ska smutsa ner den allt för mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *