Allmänt

Fart och fläkt!

En kväll med massa mys!
Dagen har verkligen gått i ett idag. Började tvätta imorse runt sju, städat över här hemma, kört och handlat till dagens middag och sprungit några vändor till tvättstugan, allt innan klockan tolv idag. När Tuva-Li slocknade i sin säng runt halv tolv passade jag på att bädda ner mig i soffan framför Viaplay och den senaste Pirates of the Caribbean-filmen. Hann se ungefär halva innan Tuva-Li vaknade!

Resten av vår dag har gått i lugnets tecken. Blev ändrade planer för kvällen, så jag och loppan fick äta middagen själv. Hon bestämde middagen idag, stora köttbullar. Det blev cevapčići med ugnsrostade grönsaker och hemmagjord tzatziki. Ungen åt som bara den, kul att se för då vet man att det gillas. Efter kvällens middag har vi bara myst i soffan och kollat på Bamse och Frost.

En lördag med planer!
Helgerna kommer alltid så fort. Imorgon ska vi först iväg och fira pappa lite som fyller 50 år på måndag och senare på eftermiddagen ska vi iväg. Jag ska försöka hinna inom Toys R Us med och hämta upp Tuva-Li’s gosedjur med Olof som jag har beställt på rean till henne. Tror nog att hon blir jätteglad för den. Idag blev hon himla glad över sitt duschtvål i affären med Frost på, att man kan vara så liten och vara så fast i allt med Frost. Gillar ditt/dina barn också Frost? Och vad är dina planer för helgen?

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen kallar sängen! Svarar på era kommentarer och även på mailen angående mitt event imorgon. Kram och sov så gott!

Såhär blev naglarna igår!

8 thoughts on “Fart och fläkt!

 1. Min äldsta dotter gillar också frost även om det har svalnat en hel del! Vi har inga planer alls för helgen. Familjen ska främst försöka bli frisk. (Bara jag än så länge som är frisk) Har däremot lovat barnen julgransplundring imorrn så det är väl det enda som är planerat Ha en jättefin helg! Kram

  1. Krya på er därhemma! Hoppas att du klarar dig och slipper bli sjuk.
   Kul med julgransplundring 😀

 2. fina naglar.
  ja ser mina syskon barn i den åldern eller ja hanna är 5 men galen i allt va frost heter o kan allt =) lukas tre säger du vet inte ja kan me ha ha naw
  rätt lugn helg här tror ja dt blir ändå famlijemys

  1. Tack 🙂
   Hehe ja frost verkar vara populärt bland barnen! 2019 kommer där en ny film med Frost ju 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *