Dagens planer!

Morgonmys framför film!
Godmorgon från oss, en liten sovmorgon idag och nu myser vi i soffan framför en film. Om ett par timmar ska jag lämna Tuva-Li hos sin gammelmormor då jag ska ha lite egentid hos min kollega tillika nageltjej. Ska bli skönt med nya och att få de lite kortare, fem veckor sen sist jag fixade till de, så börjar bli dags för nya nu. Vad det blir för fint får se när de är klara sen. Kommer att bli toppen!

Annars har vi inga större planer för dagen idag! Blir att ta det lugnt här hemma tills vi ska köra. Ska passa på att städa över här hemma även om jag storstädade tidigare i veckan, så är det skönt att ha dammat över och dammsugit inför helgen. Imorgon har vi tvättdag mellan 07-12, så då känner jag inte för att städa. Ska passa på att tvätta mina jobbkläder samt min egna jacka, så är det fräscht inför jobbstarten på måndag.

Hur ser era planer ut för dagen idag? Ska ni göra något roligt? Snabbt litet inlägg nu på morgonen innan det är dags att köra hemifrån. Hörs lite senare idag. Kramar!

Nuvarande naglar!

12 thoughts on “Dagens planer!

    1. Det behövs som ensamstående ibland, även om jag sällan unnar mig det!
      Hoppas att det gick bra att plugga ❤️

  1. Jag har varit med gubben och Cappe under förmiddagen. I eftermiddags blev det fika med Johanna och barnen samt min mamma har kommit hit och stannar några dagar 😀 Hoppas dina naglar blev bra 😀

  2. Sv; Ja jag blev paff 😀 men känner mig äntligen taggad å bestämt mig å stanna på nouw ❤️ fått någon energi just nu & kommer satsa helhjärtat på bloggen ☺️​

    OMG naglarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *