Allmänt

Dag 2 av 365!

En fartfylld dag är slut!
Nattar just nu Tuva-Li, som somnar vilken sekund som helst. Efter det tänkte jag bädda ner mig i sängen med iPaden och kolla på någon serie eller film, har inte riktigt bestämt mig för vilket än. Något blir det i alla fall! Hann se några avsnitt av Svenska Hollywoodfruar när Tuva-Li vilade middag innan idag. Har helt missat senaste säsongen, så passar på att kolla via Viaplay.

Vår dag har verkligen gått fort tycker jag. Tuva-Li kom in till mig vid kvart i åtta, så jag fixade till frukosten och sedan satt vi och myste i soffan framför Björnbröder 2, perfekt med Chromecast! När filmen var slut så fixade vi till oss och körde ut till Väla där vi mötte upp Jennifer. Skulle inte shoppa men det slutade med att Tuva-Li fick med sig leklera hem från BR som ska stänga sin butik. De hade 30 % på hela butiken förutom vissa varumärken och på vissa varor var det 50 % rabatt.

Resten av dagen har varit lugn här hemma!
Jag har städat över och fixat med lite och Tuva-Li har vilat och röjt runt på sitt rum. Har även hunnit med att planera morgondagens träff med Cissi och hennes barn, blir Leos Lekland när de öppnar. Ska bli skoj att träffa henne och barnen samt låta Tuva-Li leka av sig ordentligt bland bollhav, studsmattor och rutschkanor. Ska sätta kameran på laddning så här blir lite ordentliga bilder till morgondagens inlägg!

Nu somna min stjärna och jag ska försiktigt smyga ut från hennes rum med förhoppningen att hon inte blir väckt av grannarna ovanför, låter som att dem är på väg genom taket, man skulle kanske bjuda på Gevalia? Kram på dig!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *