Årsresumé

Årsresumé 2017 – del två

Dags för del 2!
Kul att så många uppskattade del ett av min årsresumé igår. Jätteroligt att få skriva och när ni lämnar kommentarer i varje inlägg så känns det värt all tid man lägger på inläggen. Vill ni läsa del ett, så kommer ni till det inlägget genom att klicka HÄR.

JULI:
Sommaren fortsatte med jobb och förskola! Jag fick nya kunskaper från andra skolan, även om det ibland var tufft. Vi spenderade mycket av våra helger ute hos mamma i deras trädgård. Jag blev även erbjuden förlängt på jobb fram till jullovet.

AUGUSTI:
Jag började planerade för ett nytt SPA-event under hösten! Denna gången planerade jag eventet själv. I övrigt så jobbade jag på och Tuva-Li lekte av sig på förskolan. Under en helg åkte vi upp till Göteborg med min mamma, mammas man och min syster, bodde på hotell, åt gott och besökte både Universeum, Avenyn och åkte Paddan.

SEPTEMBER:
Hösten kom och det hände inte jättemycket i vardagen! Jag tog tag i kosten och träningen igen och skaffade ett gymkort. Planering inför Tuva-Li’s tvåårs kalas påbörjades med och inbjudningskort skickades ut.

OKTOBER:
Tuva-Li fyllde två år den sjunde oktober och hon firades av släkten och nära vänner med en massa fina paket och god mat. Trots besvikelsen över att många inte svarade på inbjudan så blev dagen helt perfekt. I slutet av månadens höll jag i mitt SPA-event på Hotell Erikslund för ett härligt gäng bloggare.

NOVEMBER:
Tuva-Li åkte på, vad jag först trodde, var en förkylning. När hon inte blev bättre, febern steg och hon ville varken äta eller dricka blev vi uppskickade till barnakuten för första gången. Visade sig att loppan både var förstoppad och uttorkad. Så vi spenderade hela dagen där. Veckan efter var hon fortfarande inte bra och det fick bli ett besök hos vårdcentralen, hon hade även åkt på en kraftig lunginflammation! Så november blev lite av en vabbmånad!

DECEMBER:
Årets sista månad var kommen! Jag inledde månaden med att få förlängt på jobb fram till sommarlovets slut. Vi spenderade en helg uppe i Ullared tillsammans med Tuva-Li’s gudmor och bodde i stuga. Alla julklappar blev inhandlade däruppe, utan stress. Vi var hos Fotograf Erica Möllerstedt och fick fina foton på oss båda! Jag tog jullov tillsammans med Tuva-Li och nu njuter vi fram till skolstart igen. Jul och nyår spenderades med nära och kära!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.