Allmänt

Årets sista dag!

Årets sista dag är här!
Idag blev det sovmorgon här hemma, halv åtta kom Tuva-Li intassande till mig och sa att hon behövde kissa. Hon har fortfarande blöja under natten men den är alltid torr på morgonen. Så jag hjälpte henne av med blöjan, sen sprang hon in och satte sig på pottan och kom ut med trosorna på. Snart har hon varit blöjfri under dagen i en hel vecka, hon är så himla duktig!

Nu kör vi vidare på vår andra ledighetsvecka och förhoppningsvis kommer den också att gå bra! En dag i taget, så hon inte känner sig stressad över att vara utan blöja. Vet att några ville veta hur jag gör och gjorde för att sluta med hennes blöja, tänkte att jag skulle skriva ett inlägg efter ledigheten om dessa två veckorna, de saker som funkat för oss behöver inte indirekt betyda att de kommer fungera för någon annan, men kul att ni vill ha tips och idéer.

Tänk att årets sista dag är här, när klockan slår över till 00:00, så går vi in i 2018 med en massa nya möjligheter. Har skrivit ner mina mål för 2018 i ett inlägg här, om du skulle vilja läsa vad där står. När jag skrivit klart detta inlägget och svarat på era kommentarer, så ska jag packa ner det vi ska ha med till mamma. Vi ska kör dit om någon timme och tiden går fort. Ska försöka få till en årsresumé med, kommer den inte upp idag så kommer den upp imorgonbitti.

Ha en fin dag idag! Kommer säkert in här lite senare och önskar er ett gott nytt år. Kommer du inte att läsa mer för i år, så önskar jag dig ett gott nytt år redan nu. Kramar!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.